Hee podcastluisteraar! Leuk dat je benieuwd bent naar It's Public, hét strategische adviesbureau voor de publieke sector die andere keuzes durft te maken

Kees van der Meeren
Oprichter van It's Public

Onze vacatures

Als je net als ons een verschil wilt maken in de publieke sector en enthousiast wordt van onze uitgangspunten, dan gaan we graag met je in gesprek. Ook wanneer de vacatures niet precies aansluiten bij jou ervaring en achtergrond. 

Wil je net als ons een verschil maken in de publieke sector? En wordt je enthousiast van onze uitgangspunten? Dan gaan we graag met je in gesprek. Ook wanneer de vacatures niet precies aansluiten bij jou ervaring en achtergrond.  

Ervaren adviseur

3 tot 8 jaar werkervaring

Ervaren adviseur overheidsfinanciën

5 tot 10 jaar werkervaring

Partner

Ondernemen in advies voor de publieke sector

Partner duurzaamheid

Ondernemen in advies voor de publieke sector

Mail ontvangen met meer informatie?

Wat ons vernieuwend maakt

  • Financieel transparant: Wij proberen zo transparant mogelijk te zijn. Dit doen wij bijvoorbeeld door onze tarieven, salarissen en geldstromen jaarlijks in ons jaarverslag te publiceren.
  • Open-source: wij delen zoveel mogelijk van de inzichten en adviezen ten behoeve van andere overheden. Dit doen wij op basis van zowel betaalde projecten als eigen onderzoek. Hiermee ontwikkelen wij onze eigen kennis en dragen we bij aan een onderbouwd maatschappelijke debat. 
  • Zonder winstoogmerk: er wordt geen winst aan werknemers of aandeelhouders uitgekeerd. De 'winst' die op projecten wordt gemaakt wordt geherinvesteerd om onze doelstellingen te bereiken, bijvoorbeeld in projecten die niet direct bekostigd worden door cliënten maar wel van maatschappelijk belang zijn