it's public training

Trainingsmodules

Trainingen

It's Public heeft verschillende trainingen ontwikkeld, gebaseerd op onze advieservaring. 

 

Onze trainingen zijn breed toepasbaar en nuttig voor zowel startende medewerkers (denk aan gebruik in traineeprogramma's) als ervaren professionals. 

 

We verzorgen deze trainingen voor onze opdrachtgevers en gebruiken ze intern voor het opleiden van onze eigen adviseurs. Daarnaast zijn alle materialen vrij beschikbaar voor iedereen binnen en buiten de publieke sector. Gebruik dus gerust (een deel van) onze materialen voor het maken van je eigen training.

Previous
Next

Storytelling & slidewriting

Hoe schrijf je een helder verhaal, met stuk voor stuk perfecte slides?

In deze training staan drie doelen centraal:

1) Je complete verhaal beknopt vertellen: hoe breng je je boodschap effectief over?
2) Het bedenken van de perfecte titels voor boven je slide of alinea.
3) Je slide en titel in harmonie: hoe kom je tot een heldere en inzichtelijke slide?

Projectmanagement

De scope en gewenste resultaten van je project zijn onduidelijk. Planningen zijn te optimistisch. Betrokken personen hebben onvoldoende tijd beschikbaar.

 

Herkenbaar? In de training projectmanagement gaan we (zo praktisch mogelijk) in op wat je kunt doen om je project wél te laten slagen. De training behandelt onder andere het schrijven van goed projectplan, bijhouden van voortgang tijdens het project en communicatie met zowel opdrachtgevers als teamleden.

PowerPoint (zelfstudie)

PowerPoint is de beste tool om effectief een verhaal over te brengen, het dwingt je bondig te schrijven en snel je punt te maken. Om die reden leveren wij veel van onze rapporten op in dit format. Om behendig en vlot met PowerPoint om te gaan hebben we onze meest waardevolle tips en tricks in een training gestopt. Deze training kun je zelfstandig of als groep volgen.

Mogelijkheden en kosten

Heb je vragen of wil je een training inplannen? Neem dan contact op via training@itspublic.nl.

 

Afhankelijk van de opzet en omvang van de groep zijn de kosten voor een sessie van circa 3 uur training € 1.200-1.500. Bij twee verschillende trainingen op één dag komt het totaalbedrag op €2.000-2.500.